na szóval ara gondoltam meglephetnénk marcit+lord paduct valamivel a szülinapjuk alkalmából az hogy mivel lephetnénk meg öket azt nem tudom sztem agsnek örülnének xd na de ha valakinek van valami ötlete az irjon(én pl party roomra gondoltam mindenki minimum 50k vagy amit nem sajnáltok pl én junkot nem sajnálnám) na gondolkozatok és irjatok ötleteket.elöre is thx és boldog szülinapot marci+lord paduc
3 posters
marci+paduc születés napja@@%% marci+paduc ti ne nézzétek meg!!!!
avatar00142- Hozzászólások száma : 264
Csatlakozás ideje : 2009. May. 10.
te címeres ökör ha ezt pl titokba akartad volna tartani akkor nem ide kelett volna írnicooldanidang írta:na szóval ara gondoltam meglephetnénk marcit+lord paduct valamivel a szülinapjuk alkalmából az hogy mivel lephetnénk meg öket azt nem tudom sztem agsnek örülnének xd na de ha valakinek van valami ötlete az irjon(én pl party roomra gondoltam mindenki minimum 50k vagy amit nem sajnáltok pl én junkot nem sajnálnám) na gondolkozatok és irjatok ötleteket.elöre is thx és boldog szülinapot marci+lord paduc
ez más rem lesz meglepetés
Vendég- Vendég
- Post n°3
szülinapok
ki mondta hogy meglepetés? csak olyasmi...amugy remélem nem nézik meg ha meg igen ez van... de ne ijeneket irogass hanem inkább ötleteket találj ki
Lord M rk1- Hozzászólások száma : 274
Csatlakozás ideje : 2009. Jan. 30.
XD Pont jó helyre irtad
Én benne vagyok a 50k-s Party room-ba!
Én benne vagyok a 50k-s Party room-ba!
cpt foley14- Hozzászólások száma : 287
Csatlakozás ideje : 2009. Jun. 22.
l ezt inkább rs-en kéne meg beszélni amikor se marci se paud6 nincs fent me itt sztem el fogják olvasni am jo ötlet