na az lenne ma irtam hülyeségböl cc-re ma 20:00 81 str party de ez a 2 hülye ezt komolyan vette és ezért kickeltek utánna marci rámirt privin "mivan buzifejü, bujjál el"na én erre aztmondom hogy lófaszt már elegem van az ilyen kis faszrágókbol mint marci meg dani0996 a többiekkel semmi bajom csak ezzela két idótával. Irl ugyis elverném mindkettőt csak rs-en nagymenők
+2
vasmark5
6 posters
idiota marci meg dani0996 vagy akármi
vasmark5- Hozzászólások száma : 16
Csatlakozás ideje : 2009. Apr. 28.
avatar00142- Hozzászólások száma : 264
Csatlakozás ideje : 2009. May. 10.
loooooooooooooooooooolvasmark5 írta:na az lenne ma irtam hülyeségböl cc-re ma 20:00 81 str party de ez a 2 hülye ezt komolyan vette és ezért kickeltek utánna marci rámirt privin "mivan buzifejü, bujjál el"na én erre aztmondom hogy lófaszt már elegem van az ilyen kis faszrágókbol mint marci meg dani0996 a többiekkel semmi bajom csak ezzela két idótával. Irl ugyis elverném mindkettőt csak rs-en nagymenők
előtte kelett valamit csinálnod mert marci én pl nem tom felidegesíteni annyira h kickeljen
danit már könnyebb XD az 30 sec alatt meg van
kiróbálom majd egyszer sikerül e 30sec alá menni
Lord M rk1- Hozzászólások száma : 274
Csatlakozás ideje : 2009. Jan. 30.
Mind 2 gyerekkel bajok vannak Igazad van Vasmark... Marcinak betett a 9. Osztály
Dani meghát az mindig is hülye volt
Ezt a kickelösdit már elugattam marcinak, hogy ne cb szerint legyen General de ŐŐ ÁHH MAJD JAH BÖFF .... XD
Ezt a kickelösdit már elugattam marcinak, hogy ne cb szerint legyen General de ŐŐ ÁHH MAJD JAH BÖFF .... XD
XD lord én is mondtam már marcinak hasonlót de akkor a generalok elkezdtek nekem ugatniLord M rk1 írta:Mind 2 gyerekkel bajok vannak Igazad van Vasmark... Marcinak betett a 9. Osztály
teccet a befejezés "ŐŐ ÁHH MAJD JAH BÖFF .... " XD
Marci558- Hozzászólások száma : 174
Csatlakozás ideje : 2009. Jan. 30.
rofl dani volt a karimba akkor amikor irta lol....
vasmark5- Hozzászólások száma : 16
Csatlakozás ideje : 2009. Apr. 28.
Marci558 írta:rofl dani volt a karimba akkor amikor irta lol....
ha dani volt a karidban akkor ok de ebböl is láthatod kinek adod oda a karid, ha ez igy megy tovább rsw meg fog szünni azt mondom irl legyen nagyszája ennek a daninak ott nem az számit hogy ki hanyas szintü
lol rsw nem fog megszünni pl abból is látható hogy folyamatosan gyarapodik a klánvasmark5 írta:Marci558 írta:rofl dani volt a karimba akkor amikor irta lol....
ha dani volt a karidban akkor ok de ebböl is láthatod kinek adod oda a karid, ha ez igy megy tovább rsw meg fog szünni azt mondom irl legyen nagyszája ennek a daninak ott nem az számit hogy ki hanyas szintü
daninak mindehol nagy a szája sztem jó arc néha felkapja a vizet és ennyi szal sztem irl-en is meg tudná védeni megát
gavva69- Hozzászólások száma : 156
Csatlakozás ideje : 2009. Jun. 26.
vasmark nekem is sokan ugatnak rsbe és tudom h lazán elverném öket de máár megszoktam szval magasról szarom le amit irnak szentem tedd igy teis
ui:nemfog megszünni rsw
még 1 ui:nemsokáá haloween event%/%/%
ui:nemfog megszünni rsw
még 1 ui:nemsokáá haloween event%/%/%
cpt foley14- Hozzászólások száma : 287
Csatlakozás ideje : 2009. Jun. 22.
nemsoká még kb 1honap
lol miről bezséltek? kb 1hónap?cpt foley14 írta:nemsoká még kb 1honap
még elöbb jön a karácsony és aztán jön a hallow'en és a karácsony decemberbe van
looooooooooooooooooooooooooooool te hülye vagy??????halloween oktobber végén van akkor amikor nálunk mindenszentek te nerdavatar00142 írta:még elöbb jön a karácsony és aztán jön a hallow'en és a karácsony decemberbe van
lol ok azt hittem h halow'en = farsang(magyarorstágon )XDcpt foley14 írta:looooooooooooooooooooooooooooool te hülye vagy??????halloween oktobber végén van akkor amikor nálunk mindenszentek te nerdavatar00142 írta:még elöbb jön a karácsony és aztán jön a hallow'en és a karácsony decemberbe van
gfavatar00142 írta:lol ok azt hittem h halow'en = farsang(magyarorstágon )XDcpt foley14 írta:looooooooooooooooooooooooooooool te hülye vagy??????halloween oktobber végén van akkor amikor nálunk mindenszentek te nerdavatar00142 írta:még elöbb jön a karácsony és aztán jön a hallow'en és a karácsony decemberbe van
dani0996 most íde írom neked XD
szeretem ha vicces a paraszt de ha bunkó azt már nem XD
legközelebb csak akkor kickelj ha mondom h kick me 1... 2... 3... XD
mert most lehet h vissza jöttem volna egy órán belül :@ XD
szeretem ha vicces a paraszt de ha bunkó azt már nem XD
legközelebb csak akkor kickelj ha mondom h kick me 1... 2... 3... XD
mert most lehet h vissza jöttem volna egy órán belül :@ XD