RSwarriors

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RSwarriors

RsW FTW!

4 posters

Armadyl Boss Event ( Egyben Guide )

Motrek

Hozzászólások száma : 20
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 04.

Armadyl Boss Event ( Egyben Guide ) Empty Armadyl Boss Event ( Egyben Guide )

Témanyitás  Motrek Kedd Aug. 25, 2009 8:13 pm

Az Event Menete: - 2009.08.29 ; Szombat 15:00 óra (az-az délután 3 óra )
    - 14:45-kor gyülekező W44 ahonnan együtt át megyünk a brazíl lootshare world-be
    - Gyülekező 14:45 és legyetek meg a 40kc-val , az ajtó előtt álljatok meg.
    - Marci558 cc-jén leszünk.
    - Minimum Követelmények: 85ranged , 52 summoning ( vagy 40 és akkor bull ant ) , 75 Defence .
    - Körübelül Egy vagy Másfél órát fog igénybe venni az event ez attól függ,hogy hányan leszünk = )
    - SENKI NE HOZZON MAGÁVAL RING OF WEALTH RINGET !

Guide:Armadyl Boss Event ( Egyben Guide ) Guideb

A képen én vagyok látható , és a fontosabb részeket direkt ki jelöltem nektek.
    Az Első és egyben az legfontosabb a Ranger és Mage defence bónusz , törekedjetek mindig a legmagasabb def bónuszt adó itemjeiteket hozni , egy átlagos Sett :
    - Neitiznot Helm Vagy Archer Helm
    - Karil Top Vagy Black D'hide Body
    - Karil Skirt Vagy Black D'hide Chaps
    - Black D'hide Vambraces
    - Snakesin Boots
    - Ring of Life Vagy Valami Más,Semmiképpen Ne Wealth Ring
    - Armadyl Pendant és az invidbe egy másik ammy ha kész vagy
    - És egy mellék dolog a zammy item , de nem fontos

A Másik ami nagyon fontos és NEM el hanyagolható az a MITH GRAPPLE enékül nem jutsz átt a Kree' Araa-hoz és kárba vész a 40 kc-d.( Ám mivel többen leszünk létezik egy logikai megoldás is akit ez érdekel keressen meg engem rs-be marci cc-jén) Ruby (e)-t és Diamond (e) -t Mindeképpen hozzatok , kicsit borsos az ára de nagyon hasznos Armához és még számos szörny öléséhez , kc-zni Broad tipped boltsal kell ( amihez 55 slayer szükséges) vagy ha nincs ennyitek akkor mithril boltsal az még olcsó és viszonylag jó.

Boltsok használata: amikor végeztél a 40kc-val és az ajtó előtt vagy , válts átt Ruby (e) boltsra , ezzel le sebezed a fél életét (szép nagy hitekeben) és amikor már látod,hogy fél hp-nál van akkor Diamond (e)-re váltasz , és ez azért szükséges és FONTOS lépés mivel a diamond az kevesebb hp-nál is nagyot tud hitelni. Ha meg ölted/öltétek akkor ugyanezt a folyamatot követve folytatod tovább = ).

Invi Beállítása : Mindenféle képpen szükséged lesz 8-10-12 Super restore-ra (Summoningtól függ,hogy mennyit pakolsz az invid-be) és a maradék helyre Brewet Rakjál mindenféleképpen több brew kell legyen az invidbe mint super resi. Ha Tortot hozol akkor az invidbe :12 super restore , 2 kaja (kc miatt) a mith grapple esetleg egy teleport ( de ott az Altár ) a boltsok , + 1 torto pouch (vagy valami más).
    40-50 hp-nál igyál 3 korty Saradomin brewet és 1korty super restore-t ami kellő képpwn fel tölti a hp-dat.
    Ranger Potiont FELESLEGES vinned ugyan is a Breweknek vagy egy mellékhatása ami le visz számos skillt , erre kell a super restore ami egyben preyert tölt (+25 prayer) és a szintjeidet is vissza tölti.

A Leírást Motreknek(Nekem) és az Event Szervezését Peti501-nek Köszönhetitek.

A hozzászólást Motrek összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 25, 2009 8:57 pm-kor.
    Marci558
    Marci558

Hozzászólások száma : 174
    Csatlakozás ideje : 2009. Jan. 30.

Armadyl Boss Event ( Egyben Guide ) Empty Re: Armadyl Boss Event ( Egyben Guide )

Témanyitás  Marci558 Kedd Aug. 25, 2009 8:19 pm

gratz nice leirás és THX
    Motrek

Hozzászólások száma : 20
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 04.

Armadyl Boss Event ( Egyben Guide ) Empty Re: Armadyl Boss Event ( Egyben Guide )

Témanyitás  Motrek Kedd Aug. 25, 2009 11:53 pm

Aki velünk jön be van biztosítva az item dropp miattam Very Happy
    Ne üvöltözzetek mikor majd esik a chest meg a hilt xD
    gavva69

Hozzászólások száma : 156
    Csatlakozás ideje : 2009. Jun. 26.

Témanyitás  gavva69 Szer. Aug. 26, 2009 12:56 pm

ehez én gyenge vook,dee zsiir leirás motrek!gl elöre is.
    Marci558
    Marci558

Hozzászólások száma : 174
    Csatlakozás ideje : 2009. Jan. 30.

Témanyitás  Marci558 Szer. Aug. 26, 2009 8:01 pm

ebbe belekötnék...torag helm jo range defre de viszont a bossnál prot ranget kapcsolsz szoval csak a followereknél kell 1 kis melee def meg sok mage def...kcnál igaz h kell range def de oda nem olyan sok.....szal vmi ranger helm kell...pl zammy coif/sara/guthix v archer helm esetleg arma helm Suspect
    daniboy03
    daniboy03

Hozzászólások száma : 110
    Csatlakozás ideje : 2009. May. 27.

Témanyitás  daniboy03 Csüt. Aug. 27, 2009 11:29 am

grat motrek marhajo leirás sok ujat tudtam meg thx:)) hamarosan kezdem is a ranged traininget:D:D

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Pontos idő: Csüt. Nov. 21, 2024 1:06 pm