RSwarriors

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RSwarriors

RsW FTW!

3 posters

TS ^~~~~~fontos~~~~~~~~ˇ^

mihi37

Hozzászólások száma : 2
    Csatlakozás ideje : 2009. Apr. 24.

TS ^~~~~~fontos~~~~~~~~ˇ^ Empty TS ^~~~~~fontos~~~~~~~~ˇ^

Témanyitás  mihi37 Csüt. Júl. 23, 2009 12:21 pm

MINDEN PK-N, WAR-ON KÖTELEZŐ A TS HASZNÁLATA, MÉG HA NINCS MIKROFONOD AKKOR IS, HISZ A LEADER PARANCSAIT ATTÓL MÉG HALLOD.
    Itt egy kis segitség a letöltéséhez, beüzemeltetéséhez, valamint használatához.

A klienst innen tudod letölteni
    TeamSpeak magyarosítása
    Miután letöltötted, telepítsd fel és indítsd el. Ez a képernyő fog megjelenni:
    Kép
    Ezután kattints A "Gyors kapcsolódás" menüpontban a "Gyors kapcsolódás" opcióra.
    Kép
    Ez a képernyő fog megjelenni. Becenévhez, ne Bud727-t írj(ezt szerintem egyértelmű), hanem a saját karaktered nevét, ne mást, mert ha beszélsz jobb pontosan tudni, hogy ki beszél. Amint készen vagy, kattints a "Kapcsolódás"-ra.

Most keresd meg az "Rshun Knights" szobát, erre kattints rá majd kijön ez az ablak. Ide értelemszerűen írd be passwordot. A passwordot megtalálod a fórumon ha fel lettél véve. Majd ezután kattints az "OK" gombra.
    Kép
    Máris bent vagy a szobában.

Ha nagyon visszhangzol, stb, célszerű beállítani a hangokat.
    Kép
    [url]Kép[/url]
    Ezt a "Beállítások" menüpont alatt a "Hang kimenet/bemenet beállítások" opció alatt éred el.
    Kép
    Ez az ablak fog megjelenni. A kimeneti hangerőt rakd normálra az az ideális, a Hangküldési metódust célszerű gombnyomásra állítani hisz akkor csak akkor küldi el amit mondasz ha lenyomod az adott gombot, így tuti nem fogja a másik személy visszahallani amit mondott. Célszerű egy olyan billentyűt használni, ami nem akadályoz a Játékban, nálam pl. a Right Shift, azt soha nem használom játékban. Ezután zárd be az ablakot.

Ha idegesítenek, a figyelmeztető jelzések, akkor most kikapcsolhatod őket.
    Ezt a "Beállítások" menüpont alatt, az "Opciók" gomb alatt éred el.
    Kép

Ez az ablak fog megjelenni, itt kiválaszthatod melyikeket szeretnéd hallani és melyiket nem, valamint h milyen hangerőn. Engem személy szerint nagyon idegsítettek ezek a hangok ezért egyszerűen kipipáltam az "Összes hang tiltása" gombot.
    Ezután zárd be. És mehet a beszélgetés 1000el.

Jó társalgást,
    cserb
    cserb

Hozzászólások száma : 181
    Csatlakozás ideje : 2009. Jan. 30.

TS ^~~~~~fontos~~~~~~~~ˇ^ Empty Re: TS ^~~~~~fontos~~~~~~~~ˇ^

Témanyitás  cserb Csüt. Júl. 23, 2009 5:15 pm

szia!
    kösz a feltöltést
    képet nem tudsz hozzá rakni?
    Vendég
    Vendég

TS ^~~~~~fontos~~~~~~~~ˇ^ Empty ts

Témanyitás  Vendég Szomb. Júl. 25, 2009 6:28 pm

nem tudom szerintem ts hülyeség mert rsw 50%-ának nincs és azoknak ki kell írni hogy ki a pile szóval így is,úgy is ki kell írni.... scratch
    Marci558
    Marci558

Hozzászólások száma : 174
    Csatlakozás ideje : 2009. Jan. 30.

Témanyitás  Marci558 Vas. Júl. 26, 2009 8:33 pm

grat szép leirás ^^ Wink

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Pontos idő: Csüt. Nov. 21, 2024 12:32 pm