avatar00142 Vas. Júl. 05, 2009 10:19 am
Gratulálok a tegnapi war-hoz:
Bianconeri5-nek,
Cserb(aki nem klántag,még is el tudott jönni war-ra)-nek,
gavva69-nek.Mi 4-en voltunk war-on.Szerintem cserb-nek meg kéne adnod Marci ezért a rangot.
Azt hittem h "Összesen 63 regisztrált felhasználónk van",és nem 4.Ahhoz képest h 4-en voltunk szép war-volt.5 perc haladékot adott jupi234 amikor megkértem h adjon,hát ha beérnek a klántagok.(még reménykedtem)Csalódnom kellett.
Viszont azt nem értem ha valakitől megkérdezem h jön-e a war-ra (aki klántag) azt válaszolja rá h "alig vagyonk nty".Meg azt se értem h ha már látja a klántag h 4-en vagyunk az IQ. klán ellen akkor miért oda csatlakozik,még ha ott is tag én azt gondolom h a kevesebb főből álló chat-be kellett volna join-olnia.
Vagy ha már egy játékosnak akkora arca van h beszóljon,akkor miért nem bizonyítja a CW-n h milyen nagy szája van.
Remélem magukra ismertek az emberek a levelembe!!!
A következő war a DSOD ellen lesz, arra miért fognak olyan sokan eljönni?Azért mert az ellen mindig nyerünk?
Akik így gondolja azok nagyobb szégyent hoznak a klán-ra mint ha eljönnének.Remélem arra se jöttök el sokan és akkor majd meglátja mindenki h milyen vesztes a klán!Mind egy ez is tanulság volt.
Legalább tudni lehet h ki jön el a war-ra(akikbe lehet bízni).
Ui:Marci ha véletlen leüvöltenéd a klánt, akkor mond már h nem a régi klántagok hanem a új klántagok voltak helyettük a war-on.Egy régi klántagnak ott kellett volna állnia 1-nek és csak utánuk az újaknak.
Nagyon sok szeretettel írtam:Avatar00142
A hozzászólást avatar00142 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 05, 2009 10:23 am-kor.