105-114 LIUETANT
115-119 CAPTAIN
120+ GEN
YA ÉS FREE CB
cb-zz érteLord M rk1 írta:Vedd má ki azt a 3 Banánt nemkell az ide
Adjál Captaint !
cool te óriási tévedésben vagy ez nem közösség hanem klán itt egy ember dönt és az marcicooldanidang írta:nekem nem az számit hogy kinek mien rankja van de ez nem megoldás hogy lejeb viszük.És mit gondol egy idegen aki tag akar leni fel jön ccre és lát 10bronz,1captain,1gen-t?sztenm kicsit szarul néz ki anyi bronz.
inkább szerintem olyan megoldás kéne hogy más rank sorend kéne pl hogy mióta tagok menyire aktiv iesmik ha van valakinek ötlete irjon és sztem szavazzunk.(NE CSAK 1-2 EMBER DÖNTSÖN A RANKOKROL HANEM INKÁBB AMIT A TÖBBSÉG AKAR)!!!
avatar00142 írta:cool te óriási tévedésben vagy ez nem közösség hanem klán itt egy ember dönt és az marcicooldanidang írta:nekem nem az számit hogy kinek mien rankja van de ez nem megoldás hogy lejeb viszük.És mit gondol egy idegen aki tag akar leni fel jön ccre és lát 10bronz,1captain,1gen-t?sztenm kicsit szarul néz ki anyi bronz.
inkább szerintem olyan megoldás kéne hogy más rank sorend kéne pl hogy mióta tagok menyire aktiv iesmik ha van valakinek ötlete irjon és sztem szavazzunk.(NE CSAK 1-2 EMBER DÖNTSÖN A RANKOKROL HANEM INKÁBB AMIT A TÖBBSÉG AKAR)!!!
am nincs annyi sergeant vagy mi normálisan vannak elosztva
aki rangot akar cb-zzen még mindig ez a legjobb tanács!!!
ha nem akarod ilyennek látni a klánt cb-z és lesz jobb rangod
lol te naon nerd vagy
üdv :Avi
LOLcooldanidang írta:nekem nem az számit hogy kinek mien rankja van de ez nem megoldás hogy lejeb viszük.És mit gondol egy idegen aki tag akar leni fel jön ccre és lát 10bronz,1captain,1gen-t?sztenm kicsit szarul néz ki anyi bronz.
looooooooooooooooooool bia pont nem azt mondja amit te XDcooldanidang írta:pont ezért mondom hogy vmi más kéne
+1avatar00142 írta:looooooooooooooooooool bia pont nem azt mondja amit te XDcooldanidang írta:pont ezért mondom hogy vmi más kéne
te inkább ne írj XD
nerd